Halil Yasin Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli ve kendilik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halilyasinanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YILDIZTEPE MAH. ÖĞRETİM SK. HALIL YASİN İLKOKULU BLOK NO 2 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Siyah 18 Numaralı otobüs ile otogardan, 34 numaralı minibüsle MEDLİNE(Anadolu Hastanesi) güzergahından okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca 32 ve 63(Siyah) numaralı otobüsler ile Yıldıztepe Taksi durağında inip okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Merkez ilçelerinden Odunpazarı İlçe merkezinde bulunmaktadır.